ניתוח בריאטרי חוזר לאחר 10 שנים

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/05/2018 | 14:51 | מאת: יפית

שלום רב ! אני מנותחת שרוול מלפני 10 שנים (2008). הניתוח עצמו צלח, אך תוצאותיו נכשלו ולצערי ... בפיחות זוחל עם השנים ...עליתי למשקל הזהה לפני הניתוח ואפילו כ2 ק"ג יותר. לצערי הרב הליווי התמיכתי המנטלי שלאחר הניתוח לא היה מספק . אני סובלת מלחץ דם גבוה ובעיות ברגליים . האם מומלץ לי ניתוח נוסף/ חוזר/ אחר (מעקף?) האם אין סיכון מוגבר בניתוח חוזר ? בעיות ספיגה ?

שלום רב, הניתוח שעברתי הצליח, את נכשלת. הניתוח הוא כלי עזר והפתרון בידיים שלך. חייבים לשנות אורח חיים לפני שנכנסים לעוד ניתוח. ניתוח שרוול שנכשל יש להפועל לניתוח מסוג מעקף קיבה. לכל ניתוח יש לו את הסיבוכים והסיכונים שלו. ניתוח שני נחשב לניתוח קשה יותר.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה