השמנה חוזרת אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/12/2017 | 02:13 | מאת: דודו

שלום האם בניתוח מיני מעקף עם הזמן ה אי ספיגה יורדת ? כלומר האם הגוף שלנו אחרי שנתיים מניתוח סופג יותר אוכל משני החודשים הראשונים למשל , או אין קשר ! אם אין אז למה משמינים בחזרה אחרי ניתוח מסוג זה ? מה הסיבות !?

09/12/2017 | 02:15 | מאת: דודו

סליכה הכוונה סופג פחות , אחרי שנתיים מהניתוח הגוף סופג פחות אוכל משני החודשים הראשונים , האם זה נכון?

שלום רב, אפשר להזמין גם אחרי כריתת קיבה שלמה. הניתוח הוא כלי עזר, הפתרון בידיים של המנותח. צריך לשמור על אורח חיים בריא, דיאטה, וספורט.

ישנה הסתגלות של הגוף ולכן הספידה משתפרת מעט. יחד עם זה יש גדילה של הכמויות, הקיבה יכולה להכיל מעט יותר אוכל ולבסוף הרגלי האכילה הם אלו שיקבעו אם ישמרו על המשקל או שתהיה עלייה חוזרת. מי שאוכל עד כדי כאב ומרחיב את הקיבה ומי שבוחר אוכל שעובר בקלות ונכנס בכמות גדולה יכול בהחלט לעלות במשקל לאחר הניתוח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה