השמנה בבית מלון השמנה השמנה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/07/2017 | 22:19 | מאת: ורד

בסוף שבוע בבית מלון של 3 ימים עם הכל כלול שזה 4 ארוחות ביום. וגלידות ומיצים חופשי. עליתי בדיוק 5.600 קילו! אכלתי בכל יום מעל 10 אלף קלוריות. רק בבוקר אכלתי פיצות ומלא בורקסים ועוגות. ובצהריים צ'יפס עם שניצל ואורז ופסטה. ובערב בחדר אוכל לפחות 20 צלחות מילאתי ומלא קינוחים. ואכלתי מלא גלידות ומילקשייקים. אם ב 3 ימים אכלתי 50 אלף קלוריות אז איך עכשיו אני אוריד את הכמעט 6 קילו שעליתי? ועוד לא יצאתי מהמלון ולא עשיתי ספורט בכלל. גם הבטן הרגשתי מפוצצת והבטן תפחה כמו חודש 9 כולי התנפחתי וחשבו שעליתי 20 קילו מהנפיחות. ממש ראיתי שוקולדים גלידות ועוגות וזללתי בלי הכרה. איך עכשיו אני אוריד את כל הזלילות בבית מלון את ה5.600 קילי שעליתי. איך? אני מרגישה כל כך רע נפוחה עם כאבי בטן צרבות תחושת חניקה מכל האוכל. היה סיוט רק השמנתי במלון. איך אני ארד עכשיו את המשקל שהעליתי מהחמישים אלף קלוריות?

ורד שלום, נשמע שיש קושי גדול בוויסות האכילה. הפתרון הכי טוב להורדת המשקל שהעלית ולמניעה של מקרים כאלו שוב הוא לקבוע פגישה עם דיאטנית. כמה המלצות להמשך: אכלי ארוחות קטנות יותר, נסי לעצור בתחושה נעימה ולא כשאת מפוצצת. בחרי יותר חלבון (ביצים, גבינות, דגים, עוף) וירקות בארוחה ופחות פחמימות (בורקסים, פסטות, תפוחי אדמה). שתי הרבה מים. בצעי הליכה כל יום שעה. אין טעם לספור קלוריות. בהצלחה! יפית.

01/08/2017 | 22:48 | מאת: יולנדה

בהצלחה ורד, תמשיכי לזלול ולטרוף השמים הם הגבול.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה