האם ניתוח מעקף קיבה הפיך?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/05/2017 | 01:09 | מאת: אריק

שלום למומחים לפני כ-50 יום עברתי ניתוח מעקף קיבה לא ידעתי עד כמה זה כרוך בכאבים בשעת האכילה לא ידעתי שחוסר תחושת רעב זה משהו גרוע כי גם שאני כבר מצליח לאכול אין תחושת שובע לא ידעתי כי יקטינו אית הקיבה ל 20 סמ"ק זה הצד הקשה שבעניין נכון ירדתי יפה מאוד במשקל ערכים רפואיים שסבלתי בעבר חזרו למצב נורמלי וזה סבבה לגמרי אבל שאלת המיליון $$$ ה א ם ה נ י ת ו ח הנ"ל הפיך ????

ניתוח מסוג מעקף קיבה קלאסי הוא הפיך בידיים של כירורג מנוסה. הפיכת מעקף קיבה מסוג מיני הוא גם כן הפיך וההפיכתו לניתוח אחר או שחזור המערכת הוא יותר קל

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה