כפר סבא

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

25/12/2012 | 14:52 | מאת: סבתא מודגת וכואבת

הנחדה שלי בת 15 .בגיל קטן דיברה בסדר גמור.עם הזמן יתחילה לגמגם.בגיל 11 קיבלה סידרה של פגישות עם קלינאית תיקשורת ללא תוצאות .מאז המצב שלה יותר ויותר גרוע. עברה הרבה יבחונים אצל פסיכולוג,מכון דיבור כולם אמרו לחקות לתשובה ובסוף כלום.אולאי משהוא יכול להדריך אותנו איך למצוא עזרה לילדה.

25/12/2012 | 16:01 | מאת: עופי כהן-גל

סבתא מודאגת שלום, הטיפול בגמגום אצל ילדים ואצל בני נוער הוא שונה. האם נכדתך מעוניינת לנסות שוב טיפול בגמגום? אני מפנה אתכם לאתר של אמב"י http://ambi.org.il.sivangroup.com/ שבו יש מידע מגוון גם עבור ההורים וגם עבור הילדים עצמם. באתר יש גם מידע לגבי בני נוער מגמגמים. חשוב למצוא קלינאי תקשורת שיש לו ניסיון בטיפול בבני נוער מגמגמים. ישנן גם קבוצות של בני נוער ומבוגרים מגמגמים ואולי זה יתאים לה יותר. בהצלחה!

25/12/2012 | 20:18 | מאת: זיוה מעיין

מה היו תוצאות האבחונים של הפסיכולוג? האם התרשמו שיש קושי רגשי? תוכלי לקרוא דברים שכתבתי על הנושא :http://ziva_maayan.me.livepage.co.il/stuttering.html

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור