ליקוי בדיבור אצל ילדה בת חמש

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

28/07/2013 | 11:32 | מאת: ציפי

שלום, לבתי יש ליקוי בדיבור , בגיל ארבע היינו בטיפול שנכשל לאחר 3 פגישות בשל סירובה של בתי לשיתוף פעולה עם הקלינאית תקשורת. עשינו הפסקה וכיום לאחר אבחון מלא החלטתי לגשת שוב לקלינאית תקשורת. מכיוון שהתורים שניתנו לי הינם רחוקים, מבקשת לדעת על קלינאיות תקשורת ותיקות עם גישה לילדים מופנמים באיזור הקריות תודה

שלום ציפי לפעמים אין כימיה בין הקלינאית למטופל, זה עשוי לקרות לכל אחד כי לכל מטפל סגנון שונה וכל ילד הוא שונה. אבל אסור להתייאש ואני שמחה שאת מחפשת להמשיך את הטיפול. אני לא מכירה קלינאיות באיזור הקריות אבל את יכולה לחפש קלינאית באתר של אגודת קלינאי התקשורת בכתובת http://www.ishla.org.il/klinai.asp בהצלחה טופז

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור