קושי בהגיית האות ת

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

21/05/2013 | 20:35 | מאת: רועי

מאז שאני זוכר את עצמי היה לי קושי בהגיית האות ת,אני באמת חייב לדעת מה לעשות עם זה מכיוון שזה משפיע גם על גמגום שנוצר לי בגלל זה

שלום רועי, אני מבינה את הקושי בו אתה נתקל, מאוד הייתי רוצה לעזור לך ולתת לך כיוון אבל מעל דפי האינטרנט זה מאוד קשה כיוון שאני לא יכולה לראות ולשמוע בדיוק את הקושי שלך וממה הוא נובע אני ממליצה לך לפנות לאבחון קלינאית תקשורת, היא תזהה את הבעיה ותמצא בשבילך את הטיפול הטוב ביותר. פגישה שבועית קבועה אצל קלינאית תקשורת תוכל לתת לך את הפתרון הטוב ביותר לו אתה זקוק אתה יכול להכנס לאתר של שטיינר בכתובת http://www.steiner.co.il/speech/branchs_speech.asp ולמצוא את הסניף הקרוב לביתך בהצלחה רבה! טופז

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור