כיב ליד הקרסול לחולה סוכרת

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

18/08/2013 | 10:47 | מאת: נעמה

בוקר טוב דוקתור רציתי לדעת איך ניתן לטפל באדם שיש לו כיב ליד הקרסול שלא מתאחה כבר תקופה ארוכה של למעלה מ-3 חודשים. הוא חולה סוכרת מאוזן.

23/08/2013 | 22:08 | מאת: ד"ר משה קוליקובסקי

נעמה שלום רב , ניתן לטפל בכל כיב ובכל פצע. ניתן אף לרפא ולהביא להחלמה מלאה את רובם הגדול של הכיבים . למרבה ההפתעה, ברובם המוחלט אף לא צריך טכנולוגיות חדשות ויקרות אלא צריך לדעת ליישם את הטיפול הבסיסי . יש צורך לקבל אנמנזה טובה ומלאה על מנת לעשות את האבחנה ובהתאם לתת טיפול מתאים . מציע לך לפנות לרופא המתמחה בטיפול בפצעים . בברכה, ד"ר משה קוליקובסקי

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית