פצע שלא מחלים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

01/03/2019 | 15:54 | מאת: ר

שלום וברכה, בת 28. לפני כמעט חודשיים עשיתי ניתוח כריתת סינוס פילונידלי... ההחלמה אצלי ממש קשה ארוכה ומייאשת. חודש לא יכולתי כמעט לזוז.. הכל דימם והפריש.. בביקורת אמרו שזה חריג (נהיה לי זיהום והפרדות שולי פצע). פרמו לי את התפרים והפצע פתוח ומפריש כל הזמן... כמעט חודשיים... עשיתי בדיקת סוכר.. הגבול העליון הוא 100 ויצא ל 100. ברור לי שזה לא סכרת ושזה בנורמה. אבל זה יכול להסביר למה הפצע לא מחלים? אולי תוכל לייעץ איך להאיץ את סגירת הפצע? זה כבר משפיע עליי נפשית.. בוכה הרבה ולא יודעת אם מתישהו אחזור לעצמי.

היי לא פשוט חייב להפגש איתך ולהדריך בצורה מפורטת כולל שינוי תזונה

06/03/2019 | 23:44 | מאת: ר

אני מהצפון. תוכל להפנות אותי למישהו שיוכל אולי לעזור לי להבריא? תודה

09/03/2019 | 21:19 | מאת: ר

אם לא, האם יש מטפל מהצפון שיכול לעזור לי לצאת מזה? תודה

לא

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית