פצע חוויה קשה בכף רגל

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

30/10/2018 | 15:05 | מאת: רמי

שלום רב, אבי חולה לב וכלי דם וגם חולה דיאליזה 3 פעמים בשבוע.הוא בן 80 אבי שם את הרגל בגיתית עם מים רותחים ולא הרגיש כלל שריגלו נכווית.כתוצאה מכך ניהיה לו פצע ממש עמוק בכף הרגל שכבר 3 חודשים הוא סובל מזה עשה גם השתלת עור בעין כרם אך גם לא הועיל השתל אינו נתפס.האם יש דרך אחרת לעזור לאחות את הפצע הזה שהוא פתוח בערך 4 סנטימטר,

היי חד משמעית טיפול הבחירה זה טיפול באוזון גם מקומי וגם סיסטמי נא הרימי טל בהקדם למרפא 036496888

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית