BCC

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

24/09/2014 | 08:45 | מאת: אדם

שלום לאשתי הוציאו ב shaving כתם שרופא העור טוען ל- BCC. תשובת הביופסיה אמורה להגיע כאשר היא אמורה לצאת לחו"ל לחודשיים בנושאי עבודה. האם תשובה חיובית מחייבת טיפול מיידי? או שאפשר לדחות בחודשיים בתודה מראש אדם

שלום לך BCC הוא סרטן של העור שגדל מקומית ובקצב איטי בכל מקרה יש להמתין לתשובה הפתולוגית שמאשרת את האבחנה, ואחכ לחכות עוד חודש וחצי חודשיים עד הניתוח נשמע לי סביר, במידה ואין דינמיקה והנגע לא גדל באופן אקטיבי, מה שאני משער שלא יקרה בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)