נוף הרים

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

07/08/2014 | 02:24 | מאת: עוזיאל שני

שלום רב, לפני כחודשיים הבחנתי בנגע באמה שמאל (טלאי חום/אדמדם), לאחר התייעצות עם רופא עור ביצעתי ביופסיה שמסקנתה הייתה שיש לי חשד למיקוזיס פונגודיס התחלתי. הרופאים אינם בטוחים בהבחנה זו אך כפי הנראה גם מביופסיה שניה החשד למיקוזיס פונגודיס התחלתי אכן קיים. הרופא רשם לי משחה בשם טבעדרם ואמר להשתמש בה פעמיים ביום למשך שבועיים. כבר לאחר כמה ימים אני רואה שהנגע הולך ונעלם. רציתי לדעת את המשמעות, האם עדיין יש לי חשד למיקוזיס פונגודיס או לחלופין מכיוון שהנגע נעלם לאחר השימוש בטבעדרם יש לי אולי משהו אחר? תודה רבה עוזיאל

שלום לך נושא הטיפול במוקוזיס פונגואידס קשור לרופאי העור איני בקיא בתחום ואיני מטפל בו בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)