מלנומה ממאירה ודלקות חוזרות בקרנית

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

07/07/2014 | 15:07 | מאת: בן 61

שלום רב, אני בן 61. במהלך כ3-4 שנים בשנות ה-90 כאשר עבדתי חלק גדול מהזמן בחוץ חשוף לשמש סבלתי מדלקות חוזרות בקרנית בשתי העיניים. במהלכן אובחנתי וטופלתי במרפאות העיניים בבתי החולים במרכז הארץ. לפני 13 שנה פרשתי מהעבודה הזו ומאז לא הייתי חשוף לשמש. בשנה שעברה אובחנתי עם מלנומה ממאירה בירך של רגל שמאל. נותחתי וכעת אני במעקב. הוסבר לי כי מלנומה ממאירה היא מחלה דוגרת, ולכן רציתי לדעת האם הדלקות החוזרות בקרנית משקפות את הנזק מהחשיפה לשמש שהתפרצה כעת כסרטן העור בירך? בתודה מראש.

שלום רב לא ידוע לי הקשר בין חשיפה לשמש בעבר ודלקות בקרנית יש להפנות שאלה זו לרופאי העיניים בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)