אפודיקס

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

03/04/2014 | 12:28 | מאת: שרון

1. קראתי מחקר שאומר שאפודיקס 0.5 יעיל באופן דומה לאפודיקס 5, אבל כמובן יש לו פחות תופעות לוואי. מה דעתך? 2. אם יש לי תוצאות ביופסיה bcc, תוך כמה זמן יקבעו לי תור באיכילוב לניתוח? 3. האם בד"כ ביום הניתוח נכנסים לניתוח בשעה הקבועה או שיש המתנה ארוכה? תודה.

שלום לך מחקרים מראים אכן תוצאות דומות בפחות תופעות לוואי שווה ניסיון אם לא עוזר מספיק, אפשר תמיד לעבור למינון הגבוה יותר תורים למוהס באיכילוב הם סביב חודש-חודשיים מגיעים בבוקר בשעה שנקבעה בכל מקרה עד הצהרים מסיימים

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)