סולר קורטוזיס

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

05/03/2014 | 13:18 | מאת: יצחק

שלום, האם נגעים מסוג זה נחשבים כסוג של סרטן עור? תודה יצחק

שלום לך סולר קרטוזיס הם נזקים הנגרמים מחשיפה לשמש בעבר אחוז מסוים מהם יכולים להתפתח לסרטן עור לעיתים קשה להבדיל בין סולר קרטוזיס לסרטן עור , ויש צורך בביופסיה אבחנתית לרופאי העור יש שלל טיפולים מוצלחים לסולר קרטוזיס, ואני מציע לפנות אליהם בהצלחה

05/03/2014 | 21:19 | מאת: יצחק

תודה על תשובתך, אולם אצלי התפתח הנגע כתוצאה מהקרנות שקבלתי לאזור הכתף השמאלית לפני שנים רבות, ונאמר לי שזו תוצאה כמעט ודאית של אותן הקרנות. עברתי כבר 4 ניתוחי מוז באזור האוזניים. תודה על התייחסותך גם לפנייתי זו. יצחק

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)