שאלה על בעיה בעור

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

18/02/2014 | 13:38 | מאת: שיר

שלום, אני בת 23, יש לי פריחה כבר 4 שנים בגב כף היד הימנית בלבד. היא באה והולכת מדי כמה חודשים (בעיקר קיימת בחורף).. הלכתי לכמה רופאים שלא ידעו מה זה ורופא אחד חושב שזה נוירודרמטיטיס. לאחרונה החמיר ויצאו עשרות נקודות קטנות.. מלווה ביובש ואודם. הדבר היחיד שעוזר מעט זה טבע קוטן.. הייתי רוצה לדעת מה זה ולפתור את שורש הבעיה אם ניתן, מה אפשר לעשות? יש הסטוריה משפחתית של אטופיק דרמטיטיס אם זה רלוונטי..

שלום וסליחה על התגובה המאוחרת הנושא קשור לרפואת עור, ויש להתיעץ עם רופא עור בעינין בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)