כתם פתאומי על העור

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

27/08/2012 | 16:16 | מאת: טל

שלום רב, אשמח להתייחסותך המהירה. בתי בת 8, בריאה בסך הכל. חזרנו ביום שישי מברלין וביום שבת ראיתי לפתע כתם על הזרוע שלה. כתם מאוד גדול כ-3 סמ על 2 סמ, בצבע חום די כהה. היא ילדה מאוד בהירה וזה נראה כמו מקום שמאוד השתזף- למרות שהיא לעולם איננה מגיע לצבע הזה. לה עצמה זה לא מפריע, לא מגרד, מציק או מכאיב. אני מצידי הפסקתי לישון ותור לרופא יש לעוד שבועיים לפחות... תודה :-)

שלום לך את מתארת כתם שהופיע בפתאומיות בקוטר 2-3 ס"מ בילדה בת 8 . קשה לי להתייחס כי לא ראיתי את הכתם. שבועיים נשמע לי סביר, אלא אם כן יש דינמיקה והכתם גדל / משתנה. חוץ מזה, את תמיד יכולה לפנות למוקד אם את מודאגת

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)