שינוי הבעה לאחר ניתוח מוס

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

26/09/2023 | 16:27 | מאת: תמי

עברתי היום ניתוח מוס במצח. הנגע הוסר בהצלחה לאחר החתך הראשון. לא היה צורך להמשיך לסיבוב שני. מדובר במרכז המצח. כדי לתפור את הפצע, הרופאה משכה את המצח מעט כלפי מעלה ועכשיו הבעת הפנים שלי השתנתה, גבות מעט מורמות ונראה שיש לי פרצוף עצוב, נוטה לבכות. האם זה יחלוף בימים או השבועות הקרובים? אם לא, האם יש משהו שעליי לעשות כבר כעת כדי לשפר את המצב?

שלום לך ֿסבלנות, רוב הדברים מסתדרים בשבועות הראשונים זה ילך וישתפר

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)