הורדה של bcc וזמן החלמה

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

10/04/2023 | 01:20 | מאת: מירי

שלום,אני מתגוררת בקנדה לאחר שנלקחה ביופסיה נעשה תפר המקום החלים,לאחר תוצאה של bcc הוסר הנגע ונצרב אבל הרופאה לא תפרה את המקום אמרה שבשיטה של הורדה של bcc לא תופרים.חודש אחרי נוצר גלד ונפל אך הפצע הניתוחי לא החלים,חזרתי אליה ונאמר לי שהמקום צריך להיות סגור עם פלסטר ועם וזלין על הפצע.ובגלל זה לא החלים אמרה שנראה טוב ושלחה אותי הביתה עם onguent fucidin הביתה.ואמרה שלכל אחד זמן החלמה אחר.עברו עוד שבועיים מאז ואין גלד והמקום לא מחלים.מה לעשות לאבי שהוריד כבר 6 bcc אומר לא לסגור את הפצע.מה נכון לעשות האם יכול לקחת חודשים עד שמחלים?מדובר בחתך של 2 ס"מ

שלום צריך לראות את הפצע, וגם את התשובה הפתולוגית הסופית שהנגע הוסר בשלמות. פצע אמור להחלים אחרי כחודש

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)