טיפול בגידול זה והאם צריך לשלוח לעוד פתולוג

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

26/10/2021 | 01:23 | מאת: ניר

לכבוד הדוקטור יש לי נגע מתחת לאף שלקחו ממנו ביופסיה וחזר תשובות של neurothekeoma. הרופאים שלחו ל MRI לברר את היקף הגידול ומתכננים ניתוח MOHS יש לי 2 שאלות לדוקטור 1.האם ניתוח MOHS מתאים 2 .האם אבחנה זו של neurothekeoma יכולה להתבלבל עם גידולים אחרים בקלות בפתולוגיה ? האם צריך רויבזיה על הפתולוגיה אצל עוד פתולוג ואם כן איזה סוג מומחיות צריך ,האם פתולוג שמומחה בגידולי עור או פתולוג מומחה בגידולי רקמה רכה תודה רבה

שלום לך ניתוח מוהס היא אופציה טובה כדי לוודא הסרה מלאה מדובר בגידול מאוד נדיר ולכן כדאי שהפתולוגיה תיבדק על ידי פתולוג מומחה בגידולי עור עם ניסיון באופן עקרוני מדובר בגידול שפיר שכל מה שצריך זה להסירו בשלמותו בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)