הסרת נקודות חן וצלקת

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

11/10/2021 | 16:17 | מאת: ליאור

היי דוקטור, אני רציתי בבקשה לברר אם אני מסיר נקודות חן שפירות בכריתה (מסיבות אסתטיות) הצלקת יכולה להיות שקועה כמו גומחה? היא תהיה יותר קטנה מגודל השומה? אני חושב שאם היא פשוט עלולה להיות צלקת לבנה קטנה, אז ניתן יהיה לטשטשט באיפור קבוע(פרא רפואי), מה דעתך? על הסרה בלייזר אתה פחות ממליץ?

שלום לך הסרה בכריתת גילוח יכולה להשאיר שקע בד״כ משתדלים שלא יהיה שקע. היתרון על לייזר שבכריתה שולחים את הנקודה לבדיקה במעבדה ובלייזר לא בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)