האם יתכן גידול בקרקפת?

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

16/06/2021 | 18:21 | מאת: יכל

שלום, בעבר שאלתי כאן ואבחנתי כמובן שבזכותכם גידול בעור מסוג -קרצינומה של תאי הקשקש והבסיס לאימי בשוק הרגל. זה היה ממש נראה כפצע מדמם שלא מגליד. מאז היא נבדקת אצל רופא עור כל חצי שנה. אבל לא בדקו לה מעולם את הקרקפת. כעת הבחנתי שוב בפצע כך היא קוראת לזה עם קליפה. והוא לא נעלם.כבר זמן רב. לדעתי זה שוב קרצינומה. זה עם קליפה קשקשית כשמקלפת זה מדמם. השאלה אם יכול להיות בקרקפת? תודה:) האם אפשר לשלוח תמונה?

סליחה על העיכוב בתגובה גידול יכול להיות בכל מקום בגוף אין צורך לשלוח תמונה יש לפנות ישירות לרופא עור או כירורג פלסטי בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)