NHL. CTCL. M.F והקשר ביניהם

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

14/12/2020 | 05:41 | מאת: שי דהן

לכבוד ד"ר אהוד מילר שלום רב בבקשה על קצה המזלג הכוונתך. בן 46. נמצא ממצא בביופסיה והתמונה : 1. NHL נון הודגקין לימפומה 2. CTCL קוטנוס טי סל לימפומה 3.M.F מיקוזיס פונוגאידס > למה כל המדרג הזה בשמות ולא רק M.F? - אני מבין שלימפומה מסוג תא T שייכת לקבוצת משפחת גידולים סרטניים > האם זה אומר שהמחלה היא מחלה אוטואימונית ? בתודה מראש בכבוד רב

שלום לך מדובר בביטויים עוריים של מחלה מוגבלת לעור, במצבים מתקדמים יכולה גם להתפשט מעבר לעור מציע לפנות לרופא עור מומחה בתחום בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)