בזליומות מרובות ברקה השמאלית

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

30/04/2015 | 06:52 | מאת: אבשלום

שלום בן64 ברקע cll בסביבות ינואר השנה ,החלו להתפתח נגעים ברקה השמאלית .רופא עור המליץ על טיפול במשחת אפדיקס 5%. למרות הטיפול הנגעים התפתחו. אובחן כ-bcc נשלחתי לפלסטיקאי .אשר הפנה לבית חולים איכלוב.בתחילת מאי. אמורים לבצע ביופסיה. שאלתי . הבזליומות ממשיכות לגדול. ולגלוש לקרבת העין.האם יש סכנה כי התפתחות הגידול לכיון העין .עלולה לפגוע בראיה ולסבך ניתוח ההסרה. אודה על התייחסותך אבשלום

שלום לך יש לקחת ביופסיה תחילה ואז לראות איך להתקדם בטיפול היות והמיקום קרוב לעין, ומערכת החיסון חלשה יחסית בשל CLL אין להזניח ויש לטפל ביופסיה במאי ואחכ טיפול זה פרק זמן סביר בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)