לנתח את השאריות...

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

03/01/2015 | 09:48 | מאת: ורד

שלום, נשלחתי לניתוח להוצאת נגע שנחשד ע" רופאת העור כ-SCC. תוצאות הפתולוגיה הגיעו כדלקמן: Right low medial leg shave Bowenoid solar keratosis, focally involves deep one lateral margin. בדרמיס ווסקולריזציה מוגברת דמוי ריקמת גרעון ישנה. הפלסטיקאי לא משוכנע שצריך לנתח ולהוציא את מה שנשאר, ואילו רופאת העור אומרת שהדבר חיוני. מה דעתך? אני בת 67 אם יש לזה משמעות כלשהי...

שלום לך היות ומדובר בנגע הוא על הגבול בין נזק שמש לסרטן שטחי של העור הייתי ממליץ על הסרה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)