לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

27/08/2013 | 16:29 | מאת: שלומי

לפני כ- 3 שנים עברתי ארוע לב שבמהלכו עברתי צינתור.אני היום בן 53 . אני מטופל בין היתר בתרופה בשם אקספורג'(2 כדורים 80 מ"ג ליום). לאחרונה אני חש עייפות בדקתי לחץ דם ולתדהמתי לחץ הדם שלי נמוך מאוד 90/60.(חזרתי על הבדיקה במשך מספר ימים והתוצאות דומות)... ל"ד שלי בדרך כלל היה סביב 120/80. יצויין כי בחצי שנה האחרונה אני מקפיד על דיאטה (הורדתי כ- 15 ק"ג) ועוסק בפעילות גופנית.(הליכה 15-20 ק"מ בשבוע)האם עלי להוריד מינון? תודה מראש.

שלום רב, בעיקרון, אנו מעוניינים להוריד לחץ דם לאיזור 120/80. לאור תחושת חולשה ולחץ דם נמוך, ממליץ להתייעץ עם הקרדיולוג שלך לגבי הורדת מינון תרופות בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)