אחרי שני התקפי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

23/06/2013 | 19:06 | מאת: חוסין

עברתי שני התקפי לב עם חמש סנטורים0 אחרי ההתקפ השני אני מתעלפ הרבה עם ובלי מאמץ עשיתי כל הבדיקות הנדרשות כמו הולטר שהעיד על הפרעות קצב הרופא החליט על נטילת תרופה בשם אמיודקור אבל לא ממש עזרה נכון מספר ההתעלפיות ירד אך לא הפסיק לגמרי עשיתי לאחרונה בדיקת תילת באכלוב התשובה היתה שהכל מראה תקין מצבי הנפשי התכיל להתדרדר אני נזהר לצאת מהבית

אתה מציג מצב מסובך אשר יכול להיגרם ממגוון סיבות. ממליץ לך לפנות לקרדיולוג נוסף לצורך המשך בירור בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)