יומיים לאחר צינתור מרגיש לחץ.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

20/02/2013 | 16:14 | מאת: מאיר

שלום, אני יומיים אחרי צינתור והחדירו לי סטנד בעורק ראשי לאחר שהיה סתום, השאלה, בלילה או אחרי מאמץ אני מרגיש דפיקות בחזה ובלב וכאילו מרגיש עצם זר בליבי (או שלפחות נוח לי לחשוב כך), זה די מלחיץ וגורם לי להתעורר מספר פעמים במשך הלילה. האם הדבר נורמאלי לפרק הזמן שעבר מאז הצינתור? האם מדובר בתופעות סבירות, או שעלי לפנות למרפאה? והאם זה נובע מחרדות שלאחר האירוע? כמה נתונים: אני בן 45 בריא בדרך כלל, לא מעשן והגעתי לצינתור לאחר בדיקת מאמץ שגרתית אשר עלה בה חשש ויום לאחר הבדיקה הרגשתי את הכאבים בחזה שבעקובתם הגעתי לב"ח ותוך יומיים כבר עשו לי צינתור.

שלום רב, תחושות של גוף זר לאחר צינתור הן שכיחות בימים הראשונים לאחר צינתור. יש לציין כי אם אתה חש כאבים, אי נוחות או כל דבר אחר אשר מפריע לך, מומלץ בחום לפנות לרופא לצורך בדיקה רק טוב, ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)