מחפשת המלצה על קרדיאולוג או מצנטר טוב לאבי .

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

14/02/2013 | 11:25 | מאת: מיכל

אבי (בן 83) (עבר 3 ארועים מוחים במהלך 5 שנים) במשך החודש האחרון נמצא בביתי חולים .גילו לו סכרת וגם עבר התקף לב בצקת ראות 3 פעמים וכל זאת בחודש ימים עבר לבלינסון להחלפת מסתם אורטלי בלב אבל שם סירבו לנתח או לצנטר אותו כי הוא חולה נייח , והוא לא עומד בקריטריונים מצבו של אבי גרוע מאוד מחפשת בדחיפות מומחה שיעזור אשמח להמלצות

אנחנו מנועים מלהמליץ על רופא ספציפי. ממליץ בחום לפנות לקרדיולוג בקופ"ח כדי שיעזור לעשות סדר בבלאגן

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)