בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

25/09/2012 | 13:14 | מאת: הרי

שלום. עברתי בדיקת מאמץ ונמצא : מבחן מאמץ שלילי , חיובי אליקטרוקריוגרפית , צניחה ST בדופק 145 לדקה עד 1.5 מ"מ , 101% מדופק מטרה , דופק מרבי 156 לדק 8.5 מיטס . עשיתי בדיקה זו בגלל כאבים בחזה . אודה לך באם תוכל לפענח לי במספר מילים מה התוצאה של בדיקת המאמץ . תודה וגמר חתימה טובה

שלום רב, בדיקה חיוביות יכולה לרמוז על מחלת לב. צריך לפרש אותה בהתאם למי עשה את הבדיקה. כלומר, בהתאם לגיל, מין וגורמי סיכון הקרדיולוג יגיד לך מה הסיכוי שיש באמת מחלה וזה לא סתם טעות בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)