דופק גבוה מאוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

14/07/2012 | 17:28 | מאת: אורי

שבת שלום!! אימי בגיל 100 והיא סובלת מהלב הדופק מגיע לפעמים ל-165(בבית החולים הרופא הזכיר פרפור חדרים) אימי יש לציין שהיא צלולה מאוד ומתלוננת מכאבים באזור הצלעות בצד שמאל.כעת היא בבית ומטופלת ע"י כדורים לפי מרשם של בי"הח. אך אפשר לעזור לה להסדיר את הדופק.לחץ הדם תקין יחסית. תודה מראש: אורי

שלום רב, אנו צריכים בשלב ראשון להבין מה היא הפרעת הקצב של אמך. לכן, מומלץ להתחיל בביצוע הולטר לב ואקו לב כדי לבדוק האם יש בעיה מבנית בלב ואיזו הפרעת קצב מדובר. לאחר ביצוע הבדיקות, נוכל לחשוב על טיפול תרופתי מתאים.

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)