שאלות לגבי צנתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

17/12/2015 | 23:42 | מאת: רון

שלום איך ניתן להצטייד ברכב בציוד עזרה ראשונה שכולל גם תמיסות ומשחות מבחינת הטמפרטורה? השאלה היא פרקטית לגבי כל אדם פרטי שרוצה להחזיק ברכב ציוד עזרה ראשונה שכולל פולידין ומשחות ואולי כדורי אקמול וכדו', חבישות מיוחדות לכוויות (ברשלינד וכדו') וכן במד"א למשל או כוננים שמחזיקים תמיסות לעירוי וכדו', ובמיוחד בנט"ן שם יש גם תרופות וזריקות. כל הדברים הללו נפגעים בחום (ואולי גם בקור?) תודה רבה

17/12/2015 | 23:45 | מאת: רון

שלום רב, לכוננים, יש באוטו ציוד חירום להחייאה אשר לא כולל תרופות. יש להם דברים כמו דפיברילטור, מכשור להנשמה וכו. תרופות , משחות וכו' זה בדרך כלל לא דחוף וגם מסובך לשמור ולכן לא נשמרים במכונית ציוד כזה ניתן לקנות בחברות ציוד רפואי שונות. כמו כן, אם אתה עובד של מד"א, ניתן לקבל את הציוד בהשאלה מקווה שעזרתי ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)