לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

02/10/2015 | 15:42 | מאת: ראובן

1-אני בן 70. לפני 13 שנים עברתי צינתור. 2-ischemic heart disease//s/phyocardial infarction//s/p ptca and stent 2-לפני זמן מה בכל פעולה פיזית (הובלה ,סחיבה,מאמץ מקלחת.מאמץ שרותים. מאמץ קיום יחסי מין ...) מלווה בנפיחות לחיי אדום צעד ימין ,רגיעה לאחר חצי שעה פלוס והתעלמות. 3-מה דעתך ? בטוח שקשור ללב .....מה עלי לעשות ? 4-לפני שנתיים עברתי בדיקת מאמץ (עם זריקה)והיתה בסדר.

שלום רב, נפיחות בלחיים זה לא משהו קל להסבר. בכל מקרה, לאור הרקע שלך, הייתי מתחיל עם שלילת גורם לבבי עם אקו לב במאמץ או בדיקה דומה בהצלחה ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)