שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

20/11/2014 | 20:15 | מאת: ליאור

שלום וברכה הנני בת 33 מאובחנת עם rvot lvot vt בנוסף בוצע לי MRI לב שנכתב אין אפשרות לשלול arvd אני מטופלת תרופתית בדרלין וטמבוקור לפני עשור בוצע לי אבלציה עם הצלחה חלקית בלבד בוצע פעמיים ומאז לא מבצעים יותר השאלה הנישאלת האם האבחנה הנל הטיפול התרופתי מתאים או שצריך משהו אחר ?? בתודה

שלום רב, זו שאלה קצת מסובכת. התשובה גם :) בגדול, אם הMRI בוצע לפני זמן רב, מומלץ לחזור עליו. יש צורך לדעת אם מדובר בARVD. אם לא, זה לא מסכן חיים ולכן מנסים תרופות שונות עד שמוצאים שילוב שעובד טוב. אם כן, צריך להשתיל קוצב דפיברילטור להגנה וטיפול ממליץ שתפני למומחה להפרעות קצב לבירור וטיפול מעמיק בהצלחה ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)