אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

18/08/2012 | 21:26 | מאת: טל

שלום, בת 32 ביצעתי אקו לב כהכנה לקראת ניתוח בבטן שאני אמורה לעבור. בשל בקרישיות יתר ואחרי PE (לפני כ4 שנים) נשלחתי לבצע אקו לב לבקשת המרדים. הכלתקים פרט ל:מסתם טריקוספידרלי:אי ספיקה טריויאלית. וריד נבוב תחתון: תמט אינספירטורי (<50%). יש לי קושי לעיתים בנשימה ואני מתקשה לקחת נשימה עמוקה. האם יש קשר? האם ממצאים אלו מצריכים התייחסות? תודה

הי, אלו ממצאים תקינים. אם יש לך קוצר נשימה, מומלץ לפנות לרופא ריאות לצורך בירור בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)