השתלת שיער לחולה לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

12/10/2014 | 22:56 | מאת: אדי לויאן

אני גבר כבן 35 יש לי אי ספיקה במסתם מיטראלי שמאלי שמוגדרת קשה ועומד כנראה בקרוב לעבור תיקון מסתם - כמו כן מתכוון לעבור השתלת שיער וליטול כדורים למניעת נשירה בשם פרופסיה : האם ידוע לך האם מותר לי לעבור השתלה ( הבנתי שצריך למשך חודש לקחת כדורים מסוימים לאחר ההשתלה ) והאם הפרופסיה מותרת למצב שבו הלב שלי נמצא ?

שלום רב, בעיקרון אין מניעה מנטילת פרופסיה. בשל הלחץ הגופני סביב הניתוח, מומלץ להמתין עם טיפול השיער כחצי שנה לאחר הניתוח הלבבי. בהצלחה, ד"ר ארבל ירון

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)