בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

29/08/2014 | 12:47 | מאת: אבי

בן 76 לפני שנתים אירוע חד כלילי+צינתור+מסתם. מרגיש טוב,אקו-לב תקין,בדיקת מאמץ תקינה. בבדיקת מאמץ האחרונה הלכתי על ההליכון והגעתי לדופק 130. שאלתי האם זה מספיק לגילי או האם יש צורך להתאמץ יותר ולנסות להגיע לדופק 140 או 150.והאם במאמץ מוגבר אין סיכון ללב בתודה אבי

hi' we like patients at your age to limit themselves to around 140 heart beats a minute on maximum exercise Therefore, what you did is great incresing the rate could endager yourself with no added benefit Yours, Yaron Arbel

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)