LDL

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

16/08/2014 | 00:48 | מאת: נתן

שלום ד'ר פניתי היום לרופאה שלי וביקשתי את תשומת ליבה לתוצאת הLDL שהיתקבלה אך היא אומרת כמו שאמרה גם בעבר במצב דומה לעבור לליפיטור במקום הסימבססטין שאין צורך בשינוי, אבל אני לא רגוע, אני חושש מהחמרת ההיצרות גם בקרוטיס, ומניח שאולי יש היצרויות אחרות שאני לא יודע עליהן, אם הערך הנוכחי ישאר LDL 87.3 , במיוחד ששמעתי שמחקרים מראים שרק ערך נמוך מ70 יכול למנוע החמרה של היצירות קיימת לא שיניתי מאומה בתרופות ונראה לי מוזר ש קיימת קפיצה כזו של כמעט 20 יחידות כלפי מעלה מה לעשות? אני אובד עצות

16/08/2014 | 00:51 | מאת: נתן

בעבר גם הומלץ לי לנסות לעבור למשהו אחר במקום הסיבסטטין, אולי ליפיטור, אך הרופאה שלי לא אישרה את זה

hi; I think that you should change to lipitor/ crestor you can get a formal recommendation from a lipid doctor or cardiologist and then your doctor might listen good luck Dr. yaron arbel

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)