טרשת ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

07/07/2014 | 00:22 | מאת: רפי

שלום ד'ר אבקש לשאול משהו נוסף [ בנוסף וקשור לשאלתי הקודמת פה] מבדיקת פרופיל שומנים שייתה לי בפברואר השנה התקבלות התוצאות האלה- כולסטרול כללי 156.4 mg/dl. טריגליצרידים 86 mg/d. כולסטרולHDL 70 mg/d. כולסטרול LDL 69.0 mg/dl האם הLDL נמוך במידה מספקת או שיש להוריד אותו יותר? אגב אני מקבל סימבסטטין 20 היכול הסימבסטטין להורידו יותר? בתודה עבור מענה

hi the lipds are ok. your question is a good one. some recommend you use high dose statins (you are using a low dose) but other still use the 70 md/dl cutoff (you are below) so it depends on what you believe If you don't have a heart probelm, it is great. if not, I would suggest high dose statins

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)