כאב חזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

19/12/2013 | 11:47 | מאת: Gali

שלום רב בת 45 לאחר cva ואבלציה בשל af שלא ממש הצליחה.שכן גם כיום אני סובלת מהפרעת קצב. נשאית של פקטור 5ליידן ,mthfr ו pt20210. מטופלת בפראדקסה 150*2 ביום ודילאטם 120*2 ביום. מזה כחצי שנה סובלת לחץ כואב בחזה שמחמיר עים שינויי מזג אויר ומאמץ . לחץ זה מלווה בבחולשה סחרחורת ,לעיתים דופק מהיר של עד 150 פעימות לדקה ותחושת עילפון. למעה השבוע לאחר תחושות כאלה אף התעלפתי ונמצאו שינויי st בא.ק.ג ביצעתי מיפוי לב שיצא תקין. אודה לך אם תוכל ליעץ לי על בדיקות נוספות שיוכלו לשפוך אור על בעיתי. בתודה מראשי

שלום רב, הייתי ממליץ על הולטר לב כדי להבין כמה הפרעות קצב ואיזה סוג את סובלת. בנוסף, ממליץ על אקו לב שיכול לתת לנו מידע על תפקוד הלבבי שלך בהצלחה ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)