שטפי דם לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

11/12/2013 | 20:20 | מאת: אסנת

שלום, אני לאחר התקף לב (חודש) +צינתור,האם שטף דם ביד ,לאחר נפילה מטוסטוס החלקה על הכביש מסוכן ,צריך לראות רופא? הכלל האם שטפי דם על הגוף צריכים להדליק נורה אדומה?

שלום רב, לאחר אירוע לבבי , מטופלים נוטלים 2 תרופות לדילול הדם: אספירין ותרופה נוספת. תרופות אלו מורידות את הסיכון לאירוע חוזר. מאידך, הן מעלות את הסיכון לדמם. אירועי דמם מהעור לא מסוכנים בד"כ ומצריכים מעקב רפואי רק אם הם נרחבים, נלווים לחסר עור וכו'. בהצלחה ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)