צנתור עים קראטינין 1.9

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

31/03/2019 | 02:19 | מאת: דודי

שלום ל פרופ' ירון ארבל רציתי חוות דעת לגבי אבי בן 86 עים קראטינין די גבוהה האים אפשרי לעשות צנתור עים יוד הבנתי שזה פוגע בכליות והאים לפי דעתך אפשר לוותר על צנתורהבבקור אחרון 26-3-19 הקרדיולוג המליץ לעשות צנתור .מצורפים מסמכים רפואיים תודה

שלום רב, אנחנו מבצעים צינתורים לאנשים מבוגרים עם אי ספיקת כליות על בסיס יומי. ההחלטה מתבססת על הצורך. כלומר, אם אבא סובל אז מתקדמים לצינתור. אם אין לו תלונות, אז מוותרים. אין לי גישה לקובץ . לכן, ממליץ להתייעץ עם קרדיולוג שיחליט עד כמה יש צורך בצינתור בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)