תוצאות אקו לב פחד ממוות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

16/03/2019 | 11:10 | מאת: רוני

שלום בת 37 בריאה בדרך כלל ילדתי לפני שלושה חודשים בקיסרי. עשיתי אקו לב לפני כשבועיים ( בגלל עבר רפואי בגיל 9 חליתי בלוקמיה עם קבלת כימתרפיה ) זבריאה כבר קרוב לשלושים שנה התוצאות הראו שיש בצד שמאל תפקוד סיסטואלי ירוד, במידה קלה היפקונזיה גלובלית כל שאר נתוני הבדיקה היו במדדים התקינים. אשאל זאת במורה ברורה האם אני הולכת למות ?יש לי שני תינוקות בבית ואני עצובה שלא אהיה חלק מחייהם. תודה רבה

שלום רב, אין סיבה שתמותי אבל יש סיבה שתקחי תרופות שישפרו את התפקוד הלבבי שלך ויתנו לך שנים רבות עם התינוקות החמודים שלך מציע שתמצאי בהקדם קרדיולוג בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)