התקף לב. .

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

28/08/2018 | 05:42 | מאת: ליטל

שלום רציתי לדעת סבא שלי עבר צנתור לאחר התקף לב חמור, הוא מאושפז בבית חולים הוא מחובר לא.ק.ג ושוב עבר התקף לב והפעם הרופאים לא רוצים לצנתר אותו שוב בטענה שנפתח העורק הראשי ויש עורקים חסומים ואין מה לעשות ונתנו לו משככי כאבים שלא עוזרים והוא סובל, איך ניתן להמשיך מפה, תודה רבה

שלום רב, זהו מקרה שנשמע מסובך . ממליץ לך לפנות לקרדיולוג עם סרט הצינתור ומכתב סיכום כדי להבין מה השיקולים לכאן או לכאן במקביל, ממליץ לשבת עם צוות המחלקה ולשמוע את ההסבר מהם.

28/08/2018 | 08:44 | מאת: ליטל

תודה רבה אני אבדוק ,ותודה שענית מהר כל כך

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)