פיסטולה מענף ספטלי לכיוון העורק הריאתי הראשי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

23/07/2018 | 20:47 | מאת: רונן

פענוח תוצאות סיטי לב עורקים כליליים. אין הצרויות משמעותיות (מעל 50%) קלציום סקור 46 אגסטון. מה המשמעות של הממצא הבא: פיסטולה קטנה מענף ספטלי שיוצא מהLAD לכיוון העורק הריאתי הראשי

שלום רב, הCT מדגים 2 ממצאים- טרשת עורקים אשר מצריכה מניעה וטיפול לגבי הפיסטולה, אם האקו לב תקין, אז בדרך כלל אין לזה משמעות ולא עושים עם זה דבר. במקרים נדירים , אנחנו סוגרים כאלו פיסטולות אם יש להם השפעה לא טובה על הלב. רק טוב

24/07/2018 | 08:36 | מאת: רונן

תודה רבה. לא מובן מאליו ההשקעה שלך בפורום והמענה המהיר. יישר כוח ושוב תודה רבה.

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)