צנטורים וסיכונים תעסוקתיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

23/06/2017 | 09:25 | מאת: רותי

שלום, שאלתי אינה קשורה כ"כ לנושא הפורום ובכל זאת....אני אחות מוסמכת חדשה, קיבלתי הצעת עבודה ביחידת צנתורים באחד מבתי החולים (כולל סיוע במהלך הצנתורים) עד כמה עבודה זו כרוכה בסיכון בריאותי? היות שבמהלך הצינתור מתרחש שיקוף מ"ס פעמים(אנגיוגרפיה)-למרות שהצוות לובש סינרי עופרת-האם יש נזק מצטבר לבריאות הצוות הרפואי עקב הקרינה? תודה מראש. אחות

שלום רב הסיכון במקרה שלך קטן מאוד. מכמה סיבות: 1. את רחוק ממקור הקרינה (הרופא קרוב) 2. את יכולה לעמוד מאחורי מגן נוסף (לוח עופרת) לכן, אם את לא בהריון, זה לא אמור להיות בעייתי

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)