זה קרה שוב היום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

04/03/2017 | 03:35 | מאת: אליה

זו אני מההודעה למטה. חודש עבר מאז הרגשתי את המועקה ההיא בחזה והיום זה קרה שוב, ללא סטרס או מאמץ, בזמן שיצאנו לבית של אחותי. התחלתי להרגיש בפתאומיות כאב דוקר במרכז החזה טיפה לכיוון ימין ומועקה חזקה מלווה בצרבת (שלא הייתה קודם). זה הלך והחמיר עד שגרם לי ממש לעסות את האיזור ולצעוק "איי" בקול. אחרי כ10 דקות רצופות זה נעלם בהדרגה תוך רבע שעה. כמובן שאני כבר מזמן לא על פרדניזון. כמו מה זה נשמע? לבבי, ריאתי? כלכך מוזר. רק בת 23

הי, קשה לדעת. לא נשמע מאוד לבבי אך לאור הסיפור שלך, ממליץ על בירור מלא. מיותר לציין שדרך פורום קשה לי לדעת בהצלחה ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)