האם צינתור לב - אומר שמכניסים שם סטנט ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

28/08/2013 | 23:06 | מאת: j

הגליל מתכת הקפיצי הזה, ששומר את העורק ללא חסימה?? וזה נשאר קבוע? 2. האם מחלות לב הינן תורשתיות, כך שאם אבא עבר 2 צינתורים, גם אני חשופה לזה, או שמא אורח חיים (או גם וגם).? 3. איך אני יודעת שאני לא צריכה צינתור, או עתידה לעבור תוך שנה התקף? כי חוויתי כיומיים מעין לחצים, לא תכופים, באזור החזה, ומעולם לא בדקתי אזור זה, מלבד א.ק.ג. לפני כחצי שנה (כנוהל שיגרתי שדרש אסותא ivf). גיל 45. האם יש לגשת סתם לקרדיולוג, על כל לחצים בחזה? בברכה,

1. הגליל הקפיצי נשאר לכל החיים 2. למחלות לב יש מרכיב גנטי אצל בערך 50% מהאנשים. אנחנו ממליצים לבני משפחה של אנשים שחוו אירוע לבבי לפני גיל 45 בגברים ו55 בנשים להיות במעקב 3. מומלץ על כל אירוע להיבדק אצל רופא. הוא יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)