עליהתלולה בקריאטינין

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/10/2020 | 15:08 | מאת: נתן

סובל מלחץ דם ,סכרת .בנגם בסרטן הערמונית ומקבל טיפול הורמונלי ,כדורי זייטיגה. חודש 5 בקריאטינין היה 0.89 .כל בדיקה הוא עולה עד שהיום הוא 1.41. הרופא שלח אותי לדיאטנית והמליצה על ביצה כל יום ,,!!! אבקש את חוות דעתך . תודה

אתה מתאר אי ספיקת כליות דוהרת במספר חודשם. יש לברר למה. באופן דחוף מומלץ לבצע אולטרסאונד כליות ודרכי שתן כולל גם הערכת שארית שתן לאחר התרוקנות. אם אין שארית שתן הברור הוא רחב ודורש יעוץ פרטני. אשר ליעוץ הדיאטני - באי ספיקת כליות כרונית נהוג להמליץ על דיאטה דלת חלבון. זה כל מה שאוכל לאמר

מנהלי פורום נפרולוגיה