תרופות להורדת לחץ הדם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

12/09/2020 | 23:03 | מאת: אסתר

ערב טוב בעלי קיבל לפני כשלושה שבועות דופלקס 5/160 שמורידה לו את לחץ הדם פלאים מה שקדקס לא עשה אבל אני רואה שהיא מסרטנת הפסיקו להשתמש בה אז איך ייתכן שקיבל אותה האם עלי לדרוש אתה Exforge

לפני כשנה חלק מהסדרות של דופלקס הוסרו מהמדפים בשל חשד שבהליך היצור נכס בטעות חומר שעלול להזיק/מסרטן. הסדרות הרלוונטיות הושמדו, הליך היצור אובטח והתרופה חזרה למדפים. אני לא מודעת על אירוע חוזר.

13/09/2020 | 20:34 | מאת: אסתר

האם נכון להמשיך עם תרופה גינארית (duplex5\160 או לבקש את הexforge

מותר ליטול דופלקס

מנהלי פורום נפרולוגיה